Menú > Catàleg d'activitats - Cicle superior > Detall activitat
Anem a La Sala! - Espectacles Fundació Torre Palau 'Globe story (teatre de mim i gest)'
Descripció de l’activitat
Globe story

Globe story utilitza la comicitat i el ritme trepidant del cinema mut per explicar una història d'amor, plena de sorpreses, enginy i poesia. Ambientat en un espai cinematogràfic, apareixen, com si fossin sortits d'un revelat antic en tons sèpia, un home i una dona. Ambdós se serveixen de dues escales, un bagul i un munt de globus per inventar gronxadors, tempestes, muntanyes, nadons, vaixells, platges i cors.

Són la Greta i el Max. Un amor a primera vista uneix per sempre les seves vides. Passaran la seva lluna de mel en un creuer, tindran un nadó preciós, perseguiran a un amant, ballaran una tempesta.... Viuran apassionadament les seves còmiques aventures fins acabar, literalment, amb el cor a la mà.

'El perro azul' s'ha consolidat com una companyia que explora llenguatges teatrals diversos, per a captivar a través de les emocions. Desenvolupa la seva tasca des d'una mirada artística molt pròpia, mitjançant el llenguatge gestual, amb l'objectiu de què els seus projectes provoquin una trobada evocadora amb el públic.

'Somiem encara i seguirem jugant sobre l'escenari mentre ens quedin somnis per compartir. Volen despullar-nos de la nostra pell per jugar a ser uns altres. Això ens fa sentir...'

Observacions
La data programada per aquest espectacle és 18 DE MARÇ DE 2020.

Responsable del programa Manuela Ibáñez
Servei d'Educació
Tel. 93 588 70 00 (ext. 4501)
Ajuntament de Rubí