Menú > Catàleg d'activitats - Cicle mitjà > Detall activitat
Anem a La Sala! - Espectacles Fundació Torre Palau In Crescendo (música)'
Descripció de l’activitat
In Crescendo
La història musical d'In Crescendo va arrencar després de guanyar el concurs 'Oh Happy Day' de TV3, l'any 2014 i treure el seu primer disc 'Som In Crescendo' (2015), que els va portar de gira per Catalunya, Aragó, Illes Balears, Croàcia, Suïssa i Polònia en més de cinquanta concerts. El grup vocal va evolucionar quan el 2016 va publicar un DVD musical al costat de l'Orquestra de Cambra de Granollers, i un segon disc i espectacle titulat 'Ínfimit' (2017).

Després de quatre anys i gires de concerts nacionals i internacionals, experiments musicals i col·laboracions amb artistas reconeguts, com el concert pels refugiats al Palau Sant Jordi de Barcelona amb Joan Manuel Serrat, Joan Dausà, Elena Gadel..., In Crescendo segueix enfrontant-se al repte de versionar de manera sorprenent cançons de tots els moments, estils i llocs, amb particulars arranjaments i un mode únic d'interpretar temes moderns.

Us convidem a escoltar-los! Ens interpretaran una selecció de cançons actuals i populars i també alguns dels seus hits, acompanyats d'un teclat, un caixó i moments de coreografia, en un concert màgic i emocionant, que atraparà amb curiositat i il·lusió a infants i joves i quedarà a la retina.

Observacions
La data programada per aquest espectacle és el 21 d'abril de 2020.

Responsable del programa Manuela Ibáñez
Servei d'Educació
Tel. 93 588 70 00 (ext. 4501)
Ajuntament de Rubí