Menú > Catàleg d'activitats - Cicle mitjà > Detall activitat
Anem a La Sala! - Espectacles Fundació Torre Palau 'Ulysses (teatre en anglès)'
Descripció de l’activitat
Ulysses
De la mà de Theatre4schools, us oferim aquesta proposta de teatre en llengua anglesa i us convidem a descubrir l'èpica aventura de l'astut Ulysses, rei d'Ítaca, durant el seu viatge de retorn a casa, esperançat pel record de la seva esposa Penèlope i del seu fill estimat Telèmac, que esperen amb ànsia el seu retorn. Viureu de prop la gran disputa entre dos déus: Atena, protectora d'Ulisses, que l'ajudarà a superar tots els entrebancs, i Posseidó, Déu del mar, que intentarà aturar-lo. Gaudireu d'un viatge pel Mediterrani antic, ple de perills i éssers fabulosos: mags, ninfes, gegants, monstres,... Viureu una odisea que ha perdurat mil anys!

Theatre4schools és una companyia de teatre educatiu en anglès amb llarga trajectòria. Totes les obres que produeix són exclusivament en anglès, per a alumnes de primària. Els guions són elaborats amb professors d'anglès en actiu, per garantir i asegurar que el vocabulari, la gramàtica i el nivel d'anglès utilitzat s'ajustin al nivel d'aprenentatge. Així mateix, els actors i les actrius són professionals amb molta experiència en teatre per a infants i especialistes en l'ús de la interpretació per reforçar el text i millorar la comprensió i l'aprenentatge de la llengua.

Les escenografies són molt elaborades i juntament amb els efectes de llum i so fan que les escenes siguin atractives i de gran contingut visual. La música i les cançons són fàcils d'aprendre, pensades perquè els alumnes puguin cantar-les i aprendre'n el vocabulari d'una forma lúdica.

Observacions
La data programada per aquest espectacle és el 5 de febrer 2020.

Responsable del programa Manuela Ibáñez
Servei d'Educació
Tel. 93 588 70 00 (ext. 4501)
Ajuntament de Rubí