Menú > Catàleg d'activitats - Cicle inicial > Detall activitat
Anem a La Sala! - Espectacles Fundació Torre Palau 'Planeta M. Art (teatre/clown)'
Descripció de l’activitat
Planeta M. Art
Seria difícil imaginar un planeta sense art...
Marcel Gros ha creat, imaginat i somiat un món interior: el Planeta M. Art.
El representarà amb una tecnologia d'alta definició en 3D, que supera qualsevol realitat virtual, amb música, paraules, formes, colors i moviment, en viu, en directe i en temps real. La sofisticada tècnica es diu teatre!

Si estàs observant, mirant, llegint, imaginant, somiant... Escolta els colors, mira la música, inventa paraules, juga a crear i crea jugant. Pots crear coses úniques. Com deia Marcel Duchamp: 'Artista és tothom qui sàpiga mirar'.
Amb el llenguatge que el caracteritza, i una simbologia i un imaginari fruits de l'experiència que li proporcionen un grapat d'anys en tot tius d'escenaris, Marcel Gros proposa una visita guiada a través del seu univers particular.

És un dels grans pallassos actuals. Pallasso de paraula, però també pallasso visual. Mestre del joc escènic, de la manipulació d'objectes i de la paraula intel·ligent, fa somriure i riure, sorprèn i fa pensar, i té la gran capacitat d'establir comunió amb el públic. No para de reinventar-se. I és que creu que aquest és el secret per a mantenir-se viu, a cavall de l'humor, la ironia, les metàfores i la imaginació.


Observacions
La data programada per aquest espectacle és el 31 de març de 2020.

Responsable del programa Manuela Ibáñez
Servei d'Educació
Tel. 93 588 70 00 (ext. 4501)
Ajuntament de Rubí