Menú > Catàleg d'activitats - Cicle inicial > Detall activitat
Anem a La Sala! - Espectacles Fundació Torre Palau 'Goldilocks (teatre en anglès)'
Descripció de l’activitat
Goldylocks
De la mà de Theatre4schools, us oferim aquesta proposta de teatre en llengua anglesa, a partir d'un conte molt conegut pels infants: La Rínxols d'Or.

Al campament d'exploradors hi ha un instructor molt exigent i exòtic, que ensenya a reciclar i tenir cura del bosc. Li posarà ben difícil a la Goldylocks, que vol aconseguir la medalla d'exploradora. En el seu afany, es posarà en un bon embolic, entrant a la casa d'una divertida família d'óssos...

Theatre4schools és una companyia de teatre educatiu en anglès amb llarga trajectòria. Totes les obres que produeix són exclusivament en anglès, per a alumnes de primària. Els guions són elaborats amb professor d'anglès en actiu, per garantir i assegurar que el vocabulari, la gramàtica i el nivell d'anglès utilitzat s'ajustin al nivell d'aprenentatge. Així mateix, els actors i les actrius són professionals amb molta experiència en teatre per a infants i especialistes en l'ús de la interpretació per reforçar el text i millorar la comprensió i l'aprenentatge de la llengua.

Les escenografies són molt elaborades i juntament amb els efectes de llum i so fan que les escenes siguin atractives i de gran contingut visual. La música i les cançons són fàcils d'aprendre, pensades perquè els alumnes puguin cantar-les i aprendre'n el vocabulari d'una forma lúdica.


Observacions
La data programada per aquest espectacle és el 6 de febrer de 2020.

Responsable del programa Manuela Ibáñez
Servei d'Educació
Tel. 93 588 70 00 (ext. 4501)
Ajuntament de Rubí