Menú > Catàleg d'activitats - Cicle inicial > Detall activitat
Anem a La Sala! - Espectacles Fundació Torre Palau 'Adéu, Peter Pan (teatre de titelles)'
Descripció de l’activitat
Adéu, Peter Pan
De la mà de Festuc Teatre ens arriba una història molt tendra, que ens parla d'una realitat actual, el vincle entre néts i avis, i la forma en què els pares gestionen aquestes noves relacions familiars.

A la Maria li encanten els contes, les històries i les aventures que li explica el seu avi, amb qui passa totes les tardes jugant a ser Peter Pan. Una nit, els nens perduts se l'emporten al País de Mai Més, on viurà totes aquelles aventures en primera persona. Però, aquella darrera nit serà especial, perquè el seu avi se n'acomiadarà per sempre, i ella el recordarà com el seu heroi.

Els actors, mitjançant un treball de veu, música i manipulació de titelles molt acurat, atrapen l'espectador des del primer moment. I el tractament d'un tema del tot necessari i delicat com és la mort d'un ésser estimat es desplega amb cura i tendresa, ja que el sentiment de pèrdua no aflora sinó per a posar de manifest el gran tresor que aquesta persona ha deixat amb les seves pròpies vivències: amor, amistat, solidaritat, superació, ...

Aquesta adaptació audaç del conte de Peter Pan es converteix en un espectacle rodó, on l'escenografia i la posada en escena, seguint l'estil de la companyia, construeixen aquest espai entre la realitat i la imaginació que trobem en els somnis, convertint el teatre en una experiència de catarsi.

Premi al millor espectacle infantil a la 21a Fira de Teatre de Castella i Lleó, 2018
Finalista al Premi Xarxa Alcover a la Mostra d'Igualada, 2018
Observacions
La data programada per aquest espectacle és el 15 de gener de 2020.

Responsable del programa Manuela Ibáñez
Servei d'Educació
Tel. 93 588 70 00 (ext. 4501)
Ajuntament de Rubí